Blog

Sfaturi pentru o mutare fara stres in locuinta noua

Daca sunteti o familie cu copii si cautati o locuinta noua, probabil sunteti stresati de gandul mutarii intr-o alta casa, mai ales daca aceasta se afla intr-o noua zona. De obicei, copiii sunt cei mai stresati de mutare, deoarece ei se ataseaza cel mai usor de vechea casa, de oameni si de locuri. Iata, asadar, cateva sfaturi care va vor ajuta sa depasiti stresul adus de mutarea in casa noua:

  1. Incercati sa cautati o casa cu gradina sau cu spatiu verde. Astfel, copiii se vor putea juca in voie in aer liber, uitand cu usurinta de vechea casa. Daca urmeaza sa va mutati intr-un apartament, ideal ar fi ca in jurul blocului sa fie spatii verzi si terenuri de joaca.
  2. Incercati sa implicati cat mai mult copiii in procesul de cautare a unei locuinte noi. Ascultati-le dorintele, cereti-le sfatul, mergeti cu ei la vizionari sau aratati-le imagini cu noua locuinta.
  3. Stabiliti-va clar bugetul. Costurile suplimentare neprevazute aduc de cele mai multe ori stres si neintelegeri intre membrii familiei.
  4. Cercetati noul cartier. Incercati sa cunoasteti cat mai bine zona in care urmeaza sa va mutati, noii vecini si interesati-va daca exista in apropiere familii cu copii de varste asemanatoare copiilor vostri. Ideal ar fi sa va mutati intr-o zona linistita si sigura, aproape de scoala sau gradinita.
  5. Inarmati-va cu rabdare. Gasirea locuintei ideale necesita mult timp si atentie. Stabiliti-va intotdeauna prioritatile, ascultati-va reciproc dorintele, incercati sa faceti totul cu multa rabdare si folositi in mod intelept timpul alocat mutarii.
decembrie 6, 2016 Articole, Stiri , , , ,
About diferithaus

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *