CASA PIATRA CRAIULUI

CASA & PIATRA CRAIULUI

Cu o arhitectura atent definita si cu o pozitionare superba casa se detaseaza ca un spatiu comod, ce poate deveni usor un camin primitor. Materialele atent alese au grija sa asigure sustenabilitatea unui asemenea camin.
Conceptul imbina casa traditionala cu elemente ale locuirii contemporane. Unghiul mic al sarpantei si iesirea acesteia in consola ofera o zona de tranzitie intre exterior si interior. Vitratiile mari pe zona de zi se afla in legatura cu terasa acoperita. Zona de noapte, formata din doua dormitoare, este volumetric separata de zona de zi.

Pret de la 86.000 Euro

Afla mai multe detalii

Tel.: +40 733 674 470
E-mail: vanzari@diferithaus.ro

Detalii technice

Suprafata construita = 134 mp
Suprafata utila= 102
Suprafata teren + gradina = 500 mp

PLAN CASA

  • Thermobloc
  • Polistiren
  • Tabla Faltuita
  • Centrala Viessman
  • Geamuri Salamander

Toate cele patru tipuri de case sunt realizate din materiale atent selectionate, avand in vedere eficienta energetica si nevoile proiectului.

Pereti sunt din zidarie portanta de de tip thermobloc in grosime de 30 cm. Atat materialul (bloc ceramic natural, nu beton sau ciment), cat si grosimea ( 30cm, nu 25cm ca la majoritatea constructiilor) asigura durabilitatea constructiei si o foarte buna etansare termica.

Izolatia exterioara este realizata din polistiren si spuma poliuretanica. Invelitoarea din tabla faltuita vopsita gri antracit, confera un aspect modern arhitecturii, pastrand totusi, prin folosirea sarpantei din lemn, traditia unei case rurale.

Placarea fatedei se face cu materiale naturale: piatra calcaroasa si lemn tratat. Finisajul exterior va fi realizat din tencuieli decorative pe baza de silicati, permisive la vapori.

Finisajele interioare vor fi naturale: parchet stratificat din lemn si gresie ceramica portelanata.