CASA FAGARAS

CASA & FAGARAS

Este o casa spatioasa in care elementele arhitecturale pun in valoare volumele generoase. Verticalitatea este componenta principala a casei iar elementele ce o subliniaza sunt perfect integrate in ideea de spatiu eficient.

Accesul in casa este subliniat, volumul ce cuprinde intrarea detansandu-se vizibil de restul casei. Vitratiile, corelate cu dimensiunile camerelor, ofera o perspectiva unica a configuratiei interioare de la exterior.

Pret de la 115.000 Euro

Afla mai multe detalii

Tel.: +40 733 674 470
E-mail: vanzari@diferithaus.ro

Detalii technice

Suprafata construita = 189 mp
Suprafata utila= 135 mp
Suprafata teren + gradina = 500 mp

PLAN PARTER     PLAN ETAJ

  • Thermobloc
  • Polistiren
  • Tabla Faltuita
  • Centrala Viessman
  • Geamuri Salamander

Toate cele patru tipuri de case sunt realizate din materiale atent selectionate, avand in vedere eficienta energetica si nevoile proiectului.

Pereti sunt din zidarie portanta de de tip thermobloc in grosime de 30 cm. Atat materialul (bloc ceramic natural, nu beton sau ciment), cat si grosimea ( 30cm, nu 25cm ca la majoritatea constructiilor) asigura durabilitatea constructiei si o foarte buna etansare termica.

Izolatia exterioara este realizata din polistiren si spuma poliuretanica. Invelitoarea din tabla faltuita vopsita gri antracit, confera un aspect modern arhitecturii, pastrand totusi, prin folosirea sarpantei din lemn, traditia unei case rurale.

Placarea fatedei se face cu materiale naturale: piatra calcaroasa si lemn tratat. Finisajul exterior va fi realizat din tencuieli decorative pe baza de silicati, permisive la vapori.

Finisajele interioare vor fi naturale: parchet stratificat din lemn si gresie ceramica portelanata.